Ovenschotel
- Lasagna van vis
Met gerookte zalm, zeebaaars en Italiaanse huisgemaakte saus - Lasagna bolognese
Met rundergehakt, verse groente en pomodorisaus - Aspergeschotel
Aardappelen en asperges in eier-beenhamsaus - Witlofschotel
Met aardappelen, beenham en Gruyèresaus - Moussaka
Met lamsgehakt, groenten en bechamelsaus - Prei-camembert schotel
Rijk gevuld met kalfsgehakt en camembert
Stamppot en aardappel
- Stamppot raapstelen
- Gevuld met beenham en boerenkaas
- Stamppot rucola
Met taggiasche olijven en geitenkaas - Lente stamppot
Met boerengras kaas en lente ui
- Stamppot andijvie
Met uitgebakken spekjes - Stamppot van wilde spinazie
Rijk gevuld met Italiaanse Gorgonzola - Aardappelpuree met truffel
Bereid met olijfolie en zwarte truffel - Pommes gratins
Met room, sjalotjes, knoflook en gegaarde aardappelschijfjes - Gevulde aardappelen
Gevuld met Beaufort-Alpage kaas
Stoverijen
- Rundvlees Bordelaise
Gestoofd rundvlees in een Bordelaise saus - Bavette
Gestoofd rundvlees uit de lies in een runderjus met laurier - Rundvlees stroganoff
Bavette blokjes, paprika, champignons in wodkasaus - Lamsstoofschotel Provençaals
Lamsstoofvlees met tomaten, knoflook en aubergines - Irish stew
Lamsnekblokjes gestoofd met uien, knoflook in whiskysaus - Lamscurry
Volgens traditioneel recept bereid in echte curry - Coq au vin
Boerenkip gestoofd in rode wijn - Kipfilet saffraan
Label Rouge kipfilet gegrild in saffraan-roomsaus - Kipfilet in het groen
Kippendijen zonder been in verse kruidensaus en sjalotten - Kalfsstoofschotel ‘Roquefort’
Kalfsnekblokjes gestoofd in Roquefortsaus - Kalfsstoofschotel met eekhoorntjesbrood
Stoverij van kalfsvlees met veel eekhoorntjesbrood
Groenten
- Lenteschotel
Jonge verse groenten gepocheerd in roomsaus - Tuinbonenschotel
Kort gepocheerd in een spekdressing en dille - Wilde spinazie geroerbakt
Met cashewnoten en Bleu d’Auvergne saus - Bospeen
Gepocheerd in botersaus en peterselie - Groenten lasagne
Diversen soorten groenten gegrild, in bechamel en pomodori saus - Bloemkool
Gegratineerd, in extra belegen kaassaus - Doperwten
Met een lichte kruidendressing