Chateaubriand warm buffet

Ovenschotel

  • Lasagna van vis
    Met gerookte zalm, zeebaaars en Italiaanse huisgemaakte saus
  • Lasagna bolognese
    Met rundergehakt, verse groente en pomodorisaus
  • Aspergeschotel
    Aardappelen en asperges in eier-beenhamsaus
  • Witlofschotel
    Met aardappelen, beenham en Gruyèresaus 
  • Moussaka
    Met lamsgehakt, groenten en bechamelsaus
  • Prei-camembert schotel
    Rijk gevuld met kalfsgehakt en camembert

Stamppot en aardappel

  • Stamppot raapstelen
  • Gevuld met beenham en boerenkaas
  • Stamppot rucola
    Met taggiasche olijven en geitenkaas
  • Lente stamppot
    Met boerengras kaas en lente ui
  • Stamppot andijvie
    Met uitgebakken spekjes
  • Stamppot van wilde spinazie
    Rijk gevuld met Italiaanse Gorgonzola
  • Aardappelpuree met truffel
    Bereid met olijfolie en zwarte truffel
  • Pommes gratins
    Met room, sjalotjes, knoflook en gegaarde aardappelschijfjes
  • Gevulde aardappelen
    Gevuld met Beaufort-Alpage kaas

Stoverijen

  • Rundvlees Bordelaise
    Gestoofd rundvlees in een Bordelaise saus
  • Bavette
    Gestoofd rundvlees uit de lies in een runderjus met laurier
  • Rundvlees stroganoff
    Bavette blokjes, paprika, champignons in wodkasaus
  • Lamsstoofschotel Provençaals
    Lamsstoofvlees met tomaten, knoflook en aubergines
  • Irish stew
    Lamsnekblokjes gestoofd met uien, knoflook in whiskysaus
  • Lamscurry
    Volgens traditioneel recept bereid in echte curry
  • Coq au vin
    Boerenkip gestoofd in rode wijn
  • Kipfilet saffraan
    Label Rouge kipfilet gegrild in saffraan-roomsaus
  • Kipfilet in het groen
    Kippendijen zonder been in verse kruidensaus en sjalotten
  • Kalfsstoofschotel ‘Roquefort’
    Kalfsnekblokjes gestoofd in Roquefortsaus
  • Kalfsstoofschotel met eekhoorntjesbrood
    Stoverij van kalfsvlees met veel eekhoorntjesbrood

Groenten

  • Lenteschotel
    Jonge verse groenten gepocheerd in roomsaus
  • Tuinbonenschotel
    Kort gepocheerd in een spekdressing en dille
  • Wilde spinazie geroerbakt
    Met cashewnoten en Bleu d’Auvergne saus
  • Bospeen
    Gepocheerd in botersaus en peterselie
  • Groenten lasagne
    Diversen soorten groenten gegrild, in bechamel en pomodori saus
  • Bloemkool
    Gegratineerd, in extra belegen kaassaus
  • Doperwten
    Met een lichte kruidendressing

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.