Aperitieven
- Saucisson Guérande
Grof salami worstje met zeezout - Saucisson de Lyon
Half grove salami met knoflook - Saucisson Dodu
Mager salami worstje, licht knoflook - Saucisson de Veau
Typische grove gerookte Franse kalfsworst - Rillettes d’oie
100% ganzenvlees gegaard in ganzenvet - Truffelbrie
Brie de Meaux met zwarte truffel op een plakje vijgenbrood - Bawykov zalm
Blokjes gesneden, met mosterd-dille dressing - Groene olijven
In knoflook marinade - Foie Gras de Canard
Terrine van eendenlever in blokjes - Croque monsieur
De originele, met Gruyère kaas, bechamelsaus en beenham - Gekonfijte kwartelboutjes
Kwartelboutjes gegaard in eendenvet - Toast en stokbrood
Diverse gesneden Franse broden en toast
Voorgerechten
- Plateau gedroogde ham
Diverse soorten rauwe Franse ham - Salade eend
Met gerookte eendenborstfilet, Foie Gras de Canard en mousse de Canard - Aubergine
Rolletjes van aubergine gevuld met Franse kaas - Quiches
Keuze uit: ham/prei, salami/olijven en zongedroogde tomaten/kaas - Salade Niçoise
Frisse salade met vers gegrilde tonijn, ansjovis, tomaat, gekookte kwartel eitjes, sjalotjes, olijven, gekookte aardappelen, sperziebonen en olijfolie - Ragout
Pastei gevuld met huisgemaakte runderragout
Hoofdgerechten
- Cassoulet
Witte bonen, tomatensaus, gekonfijte eendenboutjes, saucisson de Veau (kalfsworstje) gebakken in eendenvet - Coq au vin ( Label Rouge)
Maiskip dijen met sjalotten, wortel, zilveruitjes, laurier, champignons, tijm en peterselie in rode wijn saus - Franse zuurkoolschotel
Zuurkool gestoofd in witte wijn, laurier, jeneverbes, casselerrib, eisbein, gegrild spek, gegrilde boudin noir, rookworst en aardappel - Boeuf Bourguignon
Stoofschotel van rund, champignons, sjalotjes, wortel en spek in rode Bourgogne wijn - Heilbot
Gegratineerd in visvelouté met venkel, wortel, sjalotten, boter, verse peper en droge vermouth - Lasagne au Fromage
Kaas lasagna met spinazie en verse pasta - Lamsbout
Met ratatouille van diverse groenten
Bijgerechten
- Pomme de terre au Fromage
Gegratineerde aardappel met sjalotten en Epoisses - Ratatouille
Diverse gestoofde groenten, zoals aubergine, courgette, ui, tomaat en knoflook - Pommes de terre Beaufort
Aardappelschotel met Beaufort kaas - Linzen
Gekookt in eendenvet met pomodori saus - Witlof
Gegratineerde witlofschotel met bechamelsaus en beenham (eventueel ook vegetarisch te verkrijgen) - Mousseline
Zachte aardappelpuree (eventueel met truffel)
Dessert
- Crème brûlée
Met vanille - Mousse au Chocolat
Met chocolade snippers - Kaasplateau
Diverse Franse kazen