Frans buffet (volledig diner)

Aperitieven                              

  • Saucisson Guérande
    Grof salami worstje met zeezout
  • Saucisson de Lyon
    Half grove salami met knoflook
  • Saucisson Dodu
    Mager salami worstje, licht knoflook
  • Saucisson de Veau
    Typische grove gerookte Franse kalfsworst
  • Rillettes d’oie
    100% ganzenvlees gegaard in ganzenvet
  • Truffelbrie
    Brie de Meaux met zwarte truffel op een plakje vijgenbrood
  • Bawykov zalm
    Blokjes gesneden, met mosterd-dille dressing
  • Groene olijven
    In knoflook marinade
  • Foie Gras de Canard
    Terrine van eendenlever in blokjes
  • Croque monsieur
    De originele, met Gruyère kaas, bechamelsaus en beenham
  • Gekonfijte kwartelboutjes
    Kwartelboutjes gegaard in eendenvet 
  • Toast en stokbrood
    Diverse gesneden Franse broden en toast

 Voorgerechten

  • Plateau gedroogde ham
    Diverse soorten rauwe Franse ham
  • Salade eend
    Met gerookte eendenborstfilet, Foie Gras de Canard en mousse de Canard
  • Aubergine
    Rolletjes van aubergine gevuld met Franse kaas
  • Quiches
    Keuze uit: ham/prei,  salami/olijven en  zongedroogde tomaten/kaas
  • Salade Niçoise
    Frisse salade met vers gegrilde tonijn, ansjovis, tomaat, gekookte kwartel eitjes, sjalotjes, olijven, gekookte aardappelen, sperziebonen en olijfolie
  • Ragout 
    Pastei gevuld met huisgemaakte runderragout

 Hoofdgerechten

  • Cassoulet
    Witte bonen, tomatensaus, gekonfijte eendenboutjes, saucisson de Veau (kalfsworstje) gebakken in eendenvet
  • Coq au vin ( Label Rouge)
    Maiskip dijen met sjalotten, wortel, zilveruitjes, laurier, champignons, tijm en peterselie in rode wijn saus
  • Franse zuurkoolschotel
    Zuurkool gestoofd in witte wijn, laurier, jeneverbes, casselerrib, eisbein, gegrild spek, gegrilde boudin noir, rookworst en aardappel
  • Boeuf Bourguignon
    Stoofschotel van rund, champignons, sjalotjes, wortel en spek in rode Bourgogne wijn
  • Heilbot
    Gegratineerd in visvelouté met venkel, wortel, sjalotten, boter, verse peper en droge vermouth
  • Lasagne au Fromage
    Kaas lasagna met spinazie en verse pasta
  • Lamsbout
    Met ratatouille van diverse groenten

Bijgerechten

  • Pomme de terre au Fromage
    Gegratineerde aardappel met sjalotten en Epoisses
  • Ratatouille
    Diverse gestoofde groenten, zoals aubergine, courgette, ui, tomaat en knoflook
  • Pommes de terre Beaufort
    Aardappelschotel met Beaufort kaas
  • Linzen
    Gekookt in eendenvet met pomodori saus
  • Witlof
    Gegratineerde witlofschotel met bechamelsaus en beenham (eventueel ook vegetarisch te verkrijgen)
  • Mousseline
    Zachte aardappelpuree (eventueel met truffel)

Dessert

  • Crème brûlée
    Met vanille
  • Mousse au Chocolat
    Met chocolade snippers
  • Kaasplateau
    Diverse Franse kazen

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.