Aperitieven
- Plateau salame
Diverse Italiaanse salami’s, grof/fijn, met/zonder peper - Gedroogde vleeswaren
Diverse gedroogde rauwe hammen: San Daniele, Parma ham, Coppa di Parma (procureur) en Guanciala (kinnenbak) - Carne Cruda
Fijn gehakte ossenhaas met olijfolie in een roombotersoesje - Vitello a fette sottili
Fijn gesneden kalfsvlees met olijfolie en zwarte truffel - Taggiasche olijven
Zwarte olijven in eigen olie - Pomodori tapenade
Met pijnboompitten, Parmigiano Reggiano en olijfolie - Rucola tapenade
Met pijnboompitten, kaas, pomodori en verse knoflook - Bawykov zalm tapenade
Kleine blokjes Bawykov zalm met olijfolie en verse dille - Crostini
Met huisgemaakte taggiasche olijvenboter - Bruschetta (voor in de oven)
Met Italiaanse kaas
Voorgerecht
- Mortadella
Dun gesneden Mortadella met olijfolie - Vitello Tonato
Met huisgemaakte tonnato saus - Bawykov zalm
Dun gesneden Bawykov zalm met huisgemaakte sjalotten-dressing - Caprese salade
Met verse tomaten, basilicum, pesto en buffelmozzarella - Koude pasta penne salade
Parmigiano Reggiano, knoflook, olijfolie en haricots verts - Gevulde ravioli
Gevuld met kaas en een dragon-basilicum dressing - Gesneden brood
Italiaanse broodsoorten met zeezout boter
Hoofdgerecht
- Lasagna rund
Met diverse groenten, rundvlees en bechamelsaus - Lasagna zalm
Met spinazie, champignons en tomaten - Ossobuco di vitello
Kalfsschenkel zonder been met Gorgonzola saus - Ossobuco d’agnello
Lamsschenkel zonder been met pomodori-basilicum saus - Frittata
Met spinazie, kaas, eieren en oregano - Pasta á scampi
Met garnalen, verse pesto en pomodori
Bijgerechten
- Aardappel
Uit de oven met pesto, ui en rozemarijn (eventueel ook zonder pesto) - Gevulde aardappel
Met Gorgonzola - Gegrilde groenten
Verse aubergine, courgette en portobello van de grill - Witte bonen
Met basilicum
Dessert
- Tiramisù
De originele - Kaasplateau
Met Italiaanse kazen en vijgenbrood