Kazen
-
Blue d’auvergne
100 gr / € 3,95 -
Beaufort AOP
100 gr / € 4,50 -
Montdoux cendré
€9,95 per stuk -
Boucanier Fumé
€6,95 per stuk -
Pelardon fermier
€5,45 per stuk -
Brie de Meaux
100 gr / € 3,50 -
Abondance Fermier
100 gr / € 4,50 -
AOP Mâconnais
€3,95 per stuk -
Langres Fremiers Remillet
€9,95 per stuk -
L’Ami du Chambertin
€11,95 per stuk -
Le Mont Ventoux
€4,95 per stuk -
Charolais AOP
€12,95 per stuk -
Munster Fermier AOP
100 gr / € 2,95 -
Camembert Normande Verte AOP
€11,95 per stuk -
Le petit lorientais
€9,95 per stuk -
Cupidon de Brebis Lait Cru
€10,95 per stuk -
Fourme Ambert Fermiere
100 gr / € 3,50 -
Le Chevrot Cru
€9,95 per stuk -
Ové Japonais
€10,95 per stuk -
Petit Brillat Savarin
€9,95 per stuk -
Persille de Chevre
€4,95 per stuk -
Fermier au Chablis
€11,95 per stuk -
Soumaintrain Fermier
€12,95 per stuk -
St Felicien
€10,55 per stuk -
Rocamadour AOP creme Ferme
€2,85 per stuk -
Le Domino de La Chèvrerie de l’Ecaillon
€9,95 per stuk -
Boerenboter met Zeezoutvlokken
€3,98 per stuk
U zou het misschien niet direct verwachten van een op-en-top slager als Chateaubriand’s Johan van Uden, maar naast een passie voor vlees heeft hij ook een heel grote passie voor kaas. Johan van Uden gaat elke maand persoonlijk naar Parijs om de mooiste kazen voor u te selecteren. In Heemstede gaan de kazen de eigen kaascel in om (verder) te rijpen. Daardoor krijgt u uiteindelijk kazen die precies de juiste mate van rijpheid hebben. Bovendien worden sommige kazen hier nog verder bewerkt.
De kennis over kaas is door de jaren heen steeds groter geworden, en het kaasassortiment is ook steeds verder uitgebreid. Chateaubriand heeft voor u een ruime keus aan kazen uit verschillende landen. Dat geeft u de mogelijkheid bij ons een lekker kaasplateau samen te stellen met veel uiteenlopende smaken. Of u nu een zacht of pittig, een romig of een hard kaasje wenst, wij kunnen u helpen bij uw keuze.