Enkele suggesties voor een walking dinner, het liefst maken we in overleg een offerte op maat
Koude hapjes
- Mootjes Bawykov zalm
Met een Yakitori saus - Pata Negra
Ter plekke van de poot gesneden - Asperge
Aspergekopjes gewikkeld in beenham - Sint Jakobsschelp
Dunne plakjes gemarineerd met een vinaigrette van witte wijn en komkommer - Rillettes d’oie
Crostini met ganzenvlees en cornichons
Warme hapjes
- Kalfswangragout
In een mini pastei - Boudin blanc
Gegrilde boudin blanc met eendenlever - Zwezerik
Uit het vuistje met zeezout - Gamba
Gemarineerd en gegrild
Koud bord hapje
- Carne cruda
Fijngesneden kalfsvlees, olijfolie en zwarte truffel - Kreeft
Gegrild met blokjes terrine van eendenlever en een dressing van granaatappel - Runderbouillon
Huisgemaakte heldere runderconsommé met fijn gesneden bladpeterselie
Warm bord hapje
- Kwartelborstfilet
Salade van radijs met een lichte dressing - Heilbot
Met risotto en bleekselderij - Kipdijen (Label Rouge)
Gegrild, zonder bot, met vel, en een verse fruitsaus - Risotto
Met garnalen en champignons - Kalfsstaartstuk
Gebraden kalfsvlees met gekonfijte meiknolletjes, doperwten of tuinbonen met een lichte kalfssaus - Côte de Boeuf
Kleine gevulde aardappel met Beaufort, gegrilde peulen en bearnaisesaus
Dessert
- Sabayon
Rood fruit en citroenijs
We maken eerst een offerte, daarop baseren wij de prijs.
Prijs kok of bediening van Chateaubriand: op aanvraag.