Categorieën: , , ,

Eendenkaantjes

5,99 per stuk
Bestellen bij Chateaubriand
  • Branche erkende meesterslager
  • Dinsdag tot en met zaterdag koel verzonden

Beschrijving

Heerlijke huisgemaakte eendenkaantjes. De kaantjes worden gemaakt samen met de bereiding van eendenbouten, welke we in een grote bak leggen met eenden vet, de karkassen en het overtollig materiaal. We voegen grove peper, knoflook, rozemarijn, ui en zeezout eraan toe en vervolgens gaat dit ongeveer vier uur in de oven op een temperatuur van 100°C. Na vier uur halen we de gekonfijte eendenbouten uit de bak met eendenvet . Vervolgens gaan we de grote bakken met de karkassen, eendenkaantjes en het eendenvet zeven. We verwijderen de botten en snijden het vlees in kleine blokjes. Deze bakken zetten we direct op hoog vuur, zodat we de ultieme eendenkaantjes krijgen. We verkopen de kaantjes vacuüm verpakt  per 150 gram en gepasteuriseerd voor langdurige houdbaarheid in de koeling.