Categorie:

Rundvlees Bordelaise voor twee personen

36,00 per stuk
Bestellen bij Chateaubriand
  • Branche erkende meesterslager
  • Dinsdag tot en met zaterdag koel verzonden

Beschrijving

Rundvlees bordelaise is een runderstoof gegaard in bordelaise saus, een klassieke Franse saus op basis van rode wijn, beenmerg, boter, sjalotten en demi-glace. De saus doet eer aan de zachte stukjes rundvlees. Het rundvlees wordt langzaam gegaard in de saus en heeft daardoor nog een zachte structuur. In de saus zitten ook nog  verse wortelen, sjalotten en paddenstoelen, recept van Johan's slagersvrienden uit Parijs. We serveren de rundvlees bordelaise voor twee personen samen met een heerlijke truffel aardappel mousseline en gestoofde mango appeltjes. Voor de bereiding van het rundvlees in bordelaise en aardappel  zet u een pan met kokend water op middelhoog vuur, verwarm hierin het rundvlees & de aardappelmousseline met truffel gedurende 20 minuten in zak. doe de laatste 10 minuten ook de appels in mangosaus in zak in de pan.