Salades
- Griekse salade
Met gemengde paprikaringen, uienringen, taggiasche olijven, fetakaas, zongedroogde tomaten en peterselie - Pomodori salade
Met bosui, knoflook, verse pomodori, pijnboompitten, Parmigiano Reggiano en wijn-azijndressing - Waldorf salade
Met walnoten, knolselderij, appel, witlof en yoghurt-citroendressing
Vlees en vis assortiment
- Visschotel
Met dun gesneden Bawykov zalm, Hollandse garnalen, gerookte paling, krabsalade en rivierkreeftjes - Salami
Met diverse salami’s: Coppa di Parma, Stofelotto Mesola, Il Rustico, Pata Negra chorizo en Heemsteedse metworst - Gedroogde vleeswaren
Met diverse gedroogde hammen: Bosham, Parma ham, Trévélez, San Daniele in combinatie met meloen - Aberdeen-Angus runderstaartstuk
Met huisgemaakte dragon-basilicumdressing, pijnboompitten en Parmigiano Reggiano - Vitello tonato
Gebraden kalfsvlees met huisgemaakte tonijnsaus - Gerookte kipfilet
Huisgemaakte gerookte kipfilet in blokjes gesneden met een frisse ananas dressing - Saucisson de Veau fumé
Huisgemaakte Franse kalfsworst met grove stukken kalfsvlees en peper
Plateaus
- Kaas
Diverse Hollandse en buitenlandse kazen met vijgenbrood en dille-mosterd dressing - Nostalgische ossenworst
Huisgemaakte gerookte ossenworst met cornichons en mosterd - Paté
Assortiment van huisgemaakte patés: kalfsleverpaté, mousse de canard, paté du patron, zure zilveruitjes en Cumberlandsaus - Gesneden brood
Diverse buitenlandse broodsoorten met gezouten boter, olijvenboter en kruidenboter